Науковий студентський гурток «Біотехнолог»

Основною метою діяльності гуртка є формування у студентів наукового світогляду відносно біотехнологічних методів та прийомів, створення і застосування біотехнологічних процесів при виробництві харчових продуктів.
Гуртківці займаються дослідженням якості харчових продуктів, в основі яких є біотехнологічні процеси, характеристикою етапів виробництва харчових продуктів і напоїв з використанням мікроорганізмів, вивченням мікроорганізмів, які використовують для одержання харчових продуктів і напоїв.
Керівник: Флока Людмила Валеріївна, к.т.н., доцент
Кількість студентів: 25

Вітаємо учасників
ХLVІІІ наукової студентської конференції «Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті» (10 квітня 2025 року); секція 8 «Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи»





Вітаємо учасників
ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік «Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті» (25 квітня 2024 року); секція «Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи»




Вітаємо учасників
ХLVІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2022 рік «Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті» (25 квітня 2023 року); секція №14 «Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи»

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ
ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік «Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті» (13-14 квітня 2022 року); секція №14 «Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи»
- І місце – Бондарець Тетяна Геннадіївна, група БТ б-41, доповідь на тему «Новітні технології при виробництві сичужних сирів».
- ІІ місце – Зюбан Єлизавета Анатоліївна, група БТ б-41, доповідь на тему «Шляхи вдосконалення технології ферментованої продукції рослинного походження».
- ІІІ місце –Чопик Катерина Василівна, група БТ б-31, доповідь на тему «Регулювання органічної продукції в Україні та ЄС».

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ
ХLІV Міжнародної наукової студентської конференції «Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті», за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2020 рік (30–31 березня 2021 року); секція №13 «Проблеми використання біотехнологій та управління безпечністю товарів»
- І місце – Залогіна Софія Олександрівна, БТб-41, доповідь на тему «Дослідження якості органічного морозива».
- ІІ місце – Бондарець Тетяна Геннадіївна, БТб-31, доповідь на тему «Перспективи розвитку органічного молока на світовому ринку».
- ІІІ місце – Деркач Надія Валеріївна, ПТЛ б-21, доповідь на тему «Біотекстиль: види, застосування, перспективи»

План роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» на 2020-2021 навчальний рік
Завантажити план 
Звіт роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» за 2020-2021 навчальний рік
Завантажити звіт 
План роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» на 2021-2022 навчальний рік
Завантажити план 
Звіт роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» за 2021-2022 навчальний рік
Завантажити звіт 
План роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» на 2022-2023 навчальний рік
Завантажити план 
Звіт роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» за 2022-2023 навчальний рік
Завантажити звіт 
План роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» на 2023-2024 навчальний рік
Завантажити план 
Звіт роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» за 2023-2024 навчальний рік
Завантажити звіт 
План роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» на 2024-2025 навчальний рік
Завантажити план 
