2024-2025 навчальний рік
Навчально-методичне забезпечення
спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія
Освітня програма «Біотехнологія»
Бакалавр
Аналітична хімія
Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Біоетика
Біоінформатика
Біологія клітини
Біотехнологія культур клітин і тканин
Біотехнологія та здоров’я людини
Біотехнологія навколишнього середовища
Біохімія
Генетика
Експертні дослідження в біотехнології
Загальна біологія
Загальна біотехнологія
Загальна мікробіологія і вірусологія
Іноземна мова
Інструментальна біотехнологія
Колоїдна хімія
Контроль та керування біотехнологічними процесами
Маркування товарів в Україні та за кордоном
Методи хімічного аналізу
Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки
Неорганічна хімія
Органічна хімія
Органічне виробництво та еко-продукти
Основи раціонального споживання товарів
Основи рослинництва і тваринництва
Проектне навчання з дисципліни «Експертні дослідження в біотехнології»
Проектування біотехнологічних виробництв
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв
Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів
Сенсорний аналіз
Стандартизація та сертифікація продукції та послуг
Технологія біовиробництв
Товарні аспекти якості продукції
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Фармакогнозія
Фізика
Фізична хімія
Фізичне виховання
Штрихове кодування
Начальні та виробничі практики
Кваліфікаційна робота
Архів 2023-2024
Аналітична хімія
Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Біоетика
Біоінформатика
Біологія клітини
Біотехнологія культур клітин і тканин
Біотехнологія та здоров’я людини
Біотехнологія навколишнього середовища
Біохімія
Генетика
Експертні дослідження в біотехнології
Загальна біологія
Загальна біотехнологія
Загальна мікробіологія і вірусологія
Іноземна мова
Інструментальна біотехнологія
Колоїдна хімія
Контроль та керування біотехнологічними процесами
Методи хімічного аналізу
Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки
Неорганічна хімія
Органічна хімія
Органічне виробництво та еко-продукти
Основи нутріціології
Основи раціонального споживання товарів
Основи рослинництва і тваринництва
Оцінка відповідності сировини та харчових продуктів
Проектне навчання з дисципліни «Експертні дослідження в біотехнології»
Проектування біотехнологічних виробництв
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв
Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів
Сенсорний аналіз
Стандартизація та сертифікація продукції та послуг
Технологія біовиробництв
Товарні аспекти якості продукції
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Фармакогнозія
Фізика
Фізична хімія
Фізичне виховання
Начальні та виробничі практики
Кваліфікаційна робота
Архів 2022-2023
Аналітична хімія
Безпека: Безпека життєдіяльності Основи охорони праці
Біоетика
Біоінформатика
Біологія клітини
Біотехнологія культур клітин і тканин
Біотехнологія та здоров’я людини
Біотехнологія навколишнього середовища
Біохімія
Генетика
Діловий етикет
Експертні дослідження в біотехнології
Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР
Загальна біологія
Загальна біотехнологія
Загальна мікробіологія і вірусологія
Захист товарів від біопошкоджень
Іноземна мова
Інструментальна біотехнологія
Колоїдна хімія
Контроль та керування біотехнологічними процесами
Методи хімічного аналізу
Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки
Неорганічна хімія
Органічна хімія
Органічне виробництво та еко-продукти
Основи нутріціології
Основи раціонального споживання товарів
Основи рослинництва і тваринництва
Оцінка відповідності сировини та харчових продуктів
Проектне навчання з дисципліни «Експертні дослідження в біотехнології»
Проектування біотехнологічних виробництв
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв
Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів
Сенсорний аналіз
Стандартизація та сертифікація продукції та послуг
Технологія біовиробництв
Товарні аспекти якості продукції
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Фармакогнозія
Фізика
Фізична хімія
Фізичне виховання
Начальні та виробничі практики
Кваліфікаційна робота
Архів 2021-2022
Аналітична хімія
Безпека: Безпека життєдіяльності Основи охорони праці
Біоінформатика
Біологія клітини
Біотехнологія культур клітин і тканин
Біотехнологія та здоров’я людини
Біотехнологія навколишнього середовища
Біохімія
Генетика
Експертні дослідження в біотехнології
Загальна біологія
Загальна біотехнологія
Загальна мікробіологія і вірусологія
Захист товарів від біопошкоджень
Іноземна мова
Інструментальна біотехнологія
Колоїдна хімія
Контроль та керування біотехнологічними процесами
Методи хімічного аналізу
Мікологія
Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки
Неорганічна хімія
Органічна хімія
Органічне виробництво та еко-продукти
Основи лідерства
Основи нутріціології
Основи раціонального споживання товарів
Основи рослинництва і тваринництва
Проектне навчання з дисципліни «Експертні дослідження в
біотехнології»
Проектування біотехнологічних виробництв
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв
Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів
Сенсорний аналіз
Стандартизація та сертифікація продукції та послуг
Технологія біовиробництв
Товарні аспекти якості продукції
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Університетська освіта
Фармакогнозія
Фізика
Фізична хімія
Фізичне виховання
Начальні та виробничі практики
Кваліфікаційна робота
Навчально-методичне забезпечення
спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Освітня програма «Товарознавство і торговельне підприємництво»
Бакалавр
Державний ринковий нагляд
Захист прав споживачів
Інструментальний аналіз
Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів
Методи хімічного аналізу
Моніторинг якості продовольчих товарів
Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів
Основи нутриціології
Основи споживання товарів та здоров’я людини
Основи товарної політики
Основи відповідності сировини і продовольчих товарів
Проектне навчання з курсу Товарний консалтинг
Промислова сировина
Промислові інновації
Сенсорний аналіз
Теорія та методика експертної діяльності
Технічне регулювання
Технології зберігання товарів
Технології упакування товарів і тара
Товарний консалтинг
Товарні аспекти якості продукції
Управління безпечністю непродовольчих товарів
Управління безпечністю харчової продукції
Харчова сировина
Харчові інновації
Хімія
Штрихове кодування
Архів 2022-2023
Державний ринковий нагляд
Захист прав споживачів
Інструментальний аналіз
Інтелектуальна власність
Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів
Методи хімічного аналізу
Моніторинг якості продовольчих товарів
Органічне виробництво та еко-продукти
Основи ідентифікації тварів
Основи споживання товарів та здоров’я людини
Промислові інновації
Сенсорний аналіз
Теорія та методика експертної діяльності
Технології упакування товарів і тара
Товарний консалтинг
Харчова сировина
Харчові інновації
Хімія
Архів 2021-2022
Державний ринковий нагляд
Інструментальний аналіз
Інтелектуальна власність
Маркування товарів в Україні та за кордоном
Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів
Методи хімічного аналізу
Моніторинг якості продовольчих товарів
Основи споживання товарів та здоров’я людини
Основи відповідності сировини і продовольчих товарів
Промислова сировина
Сенсорний аналіз
Технічне регулювання
Технології упакування товарів і тара
Товарний консалтинг
Управління безпечністю непродовольчих товарів
Управління безпечністю харчової продукції
Харчова сировина
Харчові інновації
Хімія
Магістр
Еко- та ГМО-продукти
Експертиза документів
Експертиза послуг
Експертний консалтинг (частина І)
Експертний консалтинг (частина ІІ)
Ідентифікація та фальсифікація товарів
Методологія і організація наукових досліджень
Міжнародне технічне регулювання
Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки
Переробка вторсировини
Управління якістю
Курсова робота зі спеціальності
Архів 2022-2023
Еко- та ГМО-продукти
Експертний консалтинг (частина І)
Експертний консалтинг (частина ІІ)
Ідентифікація та фальсифікація товарів
Методологія і організація наукових досліджень
Переробка вторсировини
Управління якістю
Фармакогнозія
Архів 2021-2022
Еко- та ГМО-продукти
Експертний консалтинг (частина ІІ)
Методологія і організація наукових досліджень
Міжнародне технічне регулювання
Переробка вторсировини
Освітня програма «Експертиза та митна справа»
Бакалавр
Декларування товарів
Державний ринковий нагляд
Експертиза нехарчової продукції
Експертиза харчових продуктів
Захист прав споживачів
Інструментальний аналіз
Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів
Методи хімічного аналізу
Основи експертної оцінки
Основи ідентифікації товарів
Основи митної справи
Основи нутриціології
Основи споживання товарів та здоров’я людини
Основи товарної політики
Оцінка відповідності сировини та продовольчих товарів
Проектне навчання з курсу Декларування товарів
Проектне навчання з курсу Товарний консалтинг
Промислова сировина
Промислові інновації
Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів
Сенсорний аналіз
Теорія та методика експертної діяльності
Технічне регулювання
Технології зберігання товарів
Технології упакування товарів і тара
Товарна номенклатура ЗЕД
Товарний консалтинг
Товарні аспекти якості продукції
Управління безпечністю непродовольчих товарів
Управління безпечністю харчової продукції
Харчова сировина
Харчові інновації
Хімія
Штрихове кодування
Архів 2022-2023
Державний ринковий нагляд
Експертиза нехарчової продукції
Експертиза харчових продуктів
Захист прав споживачів
Інструментальний аналіз
Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів
Методи хімічного аналізу
Моніторинг якості продовольчих товарів
Органічне виробництво та еко-продукти
Основи споживання товарів та здоров’я людини
Проектне навчання з курсу Декларування товарів
Промислові інновації
Сенсорний аналіз
Теорія та методика експертної діяльності
Технології упакування товарів і тара
Товарний консалтинг
Харчова сировина
Харчові інновації
Хімія
Архів 2021-2022
Декларування товарів
Державний ринковий нагляд
Експертиза нехарчової продукції
Експертиза харчових продуктів
Захист прав споживачів
Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів
Маркування товарів в Україні і за кордоном
Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів
Методи хімічного аналізу
Митне регулювання
Основи експертної оцінки
Основи ідентифікації товарів
Основи митної справи
Основи нутриціології
Основи споживання товарів та здоров’я людини
Основи товарної політики
Проектне навчання з курсу Декларування товарів
Проектне навчання з курсу Товарний консалтинг
Промислові інновації
Санітарно-епідеміологічна експертиза
Сенсорний аналіз
Теорія та методика експертної діяльності
Технічне регулювання
Технології зберігання товарів
Технології упакування товарів і тара
Товарний консалтинг
Товарні аспекти якості продукції
Університетська освіта
Управління безпечністю непродовольчих товарів
Управління безпечністю харчової продукції
Харчова сировина
Харчові інновації
Освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі»
Магістр
Еко- та ГМО-продукти
Експертиза в митній справі та міжнародній торгівлі
Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей
Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин
Експертиза послуг
Експертиза документів
Експертний консалтинг (частина І)
Експертний консалтинг (частина ІI)
Методологія і організація наукових досліджень
Митна справа
Міжнародне технічне регулювання
Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки
Управління якістю
Курсова робота зі спеціальності
Архів 2022-2023
Еко- та ГМО-продукти
Експертиза в митній справі та міжнародній торгівлі
Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей
Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин
Фармакогнозія
Експертний консалтинг (частина І)
Експертний консалтинг (частина ІI)
Методологія і організація наукових досліджень
Управління якістю
Архів 2021-2022
Еко- та ГМО-продукти
Експертиза в митній справі та міжнародній торгівлі
Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей
Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин
Експертиза послуг
Експертний консалтинг (частина І)
Експертний консалтинг (частина ІI)
Захист прав споживачів
Методологія і організація наукових досліджень
Митна справа
Міжнародне технічне регулювання
Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки
Управління якістю
Освітня програма «Митна справа в міжнародній торгівлі»
Бакалавр
Аналіз зовнішніх ринків
Декларування товарів
Експорт товарів
Маркування товарів в Україні та за кордоном
Митне регулювання
Митна безпека
Митна логістика
Міжнародні митні комунікації
Моніторинг якості продовольчих товарів
Організація боротьби з контрабандою та порушення митних правил
Інтелектуальна власність
Інструментальний аналіз
Проектне навчання з курсу Декларування товарів
Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів
Стратегічне управління ЗЕД
CRM-системи продажів
Теорія та методика експертної діяльності
Технічне регулювання
Технології упакування товарів і тара
Товарна номенклатура ЗЕД
Управління якістю та безпечністю товарів
Штрихове кодування
Архів 2022-2023
Аналіз зовнішніх ринків
Декларування товарів
Митне регулювання
Організація боротьби з контрабандою та порушення митних правил
Основи митної справи
Інтелектуальна власність
Ринок і ресурси товарів
Проектне навчання з курсу Декларування товарів
Патентознавство та ліцензування
Товарна інформація
Стратегічне управління ЗЕД
Технології упакування товарів і тара
Товарна номенклатура ЗЕД
Товарознавство (Теоретичні основи)
Товарні науки: харчова продукція
Товарні науки: нехарчова продукція
Архів 2021-2022
Ідентифікація і методи визначення фальсифікації товарів
Маркування товарів в Україні і за кордоном
Митне регулювання
Основи митної справи
Ринок і ресурси товарів
Теорія і методика експертної діяльності
Технічне регулювання
Технічні засоби митного контролю
Технології упакування товарів і тара
Товарна номенклатура ЗЕД
Товарознавство (Теоретичні основи)
Університетська освіта
Управління якістю та безпечністю товарів
Вибіркові дисципліни загально-університетського рівня
Еко- та ГМО-продукти
Дисципліни, які читаються кафедрою для інших спеціальностей
Безпечність та екологічність товарів
Товарознавство (нехарчова продукція)
Товарознавство (Харчові продукти)